Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#polska #youtube #gospodarka
Nie trzeba orać jak fizol, można zarobić rozumem. Ta pani zarabia wyglądem, czyli czymś wrodzonym a nie nabytym. Siłą fizyczna, czy rozum to coś, co zdobywa się ciężką pracą a potem przekuwa na pieniądze. Aby być ładnym wystarczy się szczęśliwie urodzić. Ode mnie nigdy taki ktoś szacunku nie zazna.
@smk666:
Przyjmuję zaoranie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@pedros92: nie Miras, nie pracują. Bo kontrakty się same podpiszą, bo firmy to walą drzwiami i oknami żeby ich reklamować, bo ruch na insta sam się robi.
Ale zapomniałem: tylko odciski i przerzucone węgla obrazują ile dziś zrobiłeś.
@pedros92: Tak, to też praca mimo że nie j---e 8h na dzień ;)
Czy odkrywanie swojego ciała żeby zwiększyć zasięgi, szukanie sponsorów i firm, które będą za promocję płacić to ciężka praca? ( ͡º ͜ʖ͡º) Na pewno, bo poza naturalną urodą trzeba trzymać dietę, dobrze jest ćwiczyć, wiedzieć jak się ubrać i pomalować, trafić do jakiejś grupy odbiorców i to zainteresowanie utrzymywać.