@Zielony34: Chciałbym żeby wszyscy nauczyciele wypieli się na ten mściwy naród, i zobaczyć na końcu miny ludzi twojego pokroju jak się okaże, że szkolnictwo zostało całkowicie sparaliżowane w kraju, i nie ma kompletnie kto uczyć. Pikachu face.
Jeszcze mi sie dowcip o górnikach przypomniał. Ten żeby wytłumaczyć im, że rok ma 12 miesięcy.
Proponuję mem o nauczycielach - wytłumacz nauczycielowi, że godzina ma 60 minut a tydzień roboczy 40h.
Ja też kiedyś byłem uczniem. Tych zaangażowanych nauczycieli przez swoją edukację mógłbym na palcach jednej ręki policzyć i jeszcze by sporo palców zostało....
@Mikka: Chciałbym żeby wszyscy nauczyciele wypieli się na ten mściwy naród, i zobaczyć na końcu miny ludzi twojego pokroju jak się okaże, że szkolnictwo zostało całkowicie sparaliżowane w kraju, i nie ma kompletnie kto uczyć.
W liceum. Nie nauczyłem się NICZEGO nowego. Najbardziej zmarnowane 3 lata życia. Cały czas na granicy nieklasyfikowany nieklasyfikowany zagrożony bo było to dla mnie marnowanie czasu. Dopiero na studiach poznałem inteligentnych nauczycieli (wykładowców)
źródło: comment_awsepJN9lIB6SJyxquakpH3nkFapdTwx.jpg
Pobierz"to śmieszne że człowiek je jak jest głodny ale uchyli sie przed arbuzem jeeśli rzucisz mu nim w ryj" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pikachu face.
źródło: comment_8XxGgAMnBtuE9JKDVsItKJ3r7oXKsFCN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jak się nie podoba, droga wolna - mogą z---------ć za piłką.
Proponuję mem o nauczycielach - wytłumacz nauczycielowi, że godzina ma 60 minut a tydzień roboczy 40h.
Ja też kiedyś byłem uczniem. Tych zaangażowanych nauczycieli przez swoją edukację mógłbym na palcach jednej ręki policzyć i jeszcze by sporo palców zostało....
źródło: comment_zUv6bkWP31aL2wuDogTXmGYUcvOENzKD.jpg
PobierzW liceum. Nie nauczyłem się NICZEGO nowego. Najbardziej zmarnowane 3 lata życia. Cały czas na granicy nieklasyfikowany nieklasyfikowany zagrożony bo było to dla mnie marnowanie czasu. Dopiero na studiach poznałem inteligentnych nauczycieli (wykładowców)
Dziś po
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora