@wfyokyga: Jak oglądałem za dzieciaka to nie rozumiałem dlaczego fabuła jest taka g------a i nie idzie nic do przodu. Dopiero po latach zatrybiłem, że chodziło tylko o przyciągnięcie Janusza do oglądania zgrabnych pup wojowniczek i Grażyny do oglądania mięśni herosów (i przeciwników) a Joxer to dla podbicia ego jednych i drugich (ꖘ‸ꖘ)
@Creed-Bratton: to zawsze było g---o, ale jak mialeś 3 kanały i na jednym były obrady sejmu, na drugim agro-tydzień to wojownicza księżniczka była jedynym słusznym wyborem:D
#gimbynieznajo #kiedystobylo #starzyludzie #dziadki
źródło: temp_file9042375382843169881
Pobierzźródło: 1000009832
Pobierzźródło: 1000026836
Pobierzźródło: Przechwytywanie
PobierzPs. Nie jestem lesbą. Bo będę❤️❤️❤️
źródło: 1000000791
PobierzJak oglądałem za dzieciaka to nie rozumiałem dlaczego fabuła jest taka g------a i nie idzie nic do przodu. Dopiero po latach zatrybiłem, że chodziło tylko o przyciągnięcie Janusza do oglądania zgrabnych pup wojowniczek i Grażyny do oglądania mięśni herosów (i przeciwników) a Joxer to dla podbicia ego jednych i drugich (ꖘ‸ꖘ)
Ciocia Xena już się ustatkowała, prowadzi gospodarstwo razem z mężem Quintusem Lentulusem:
https://x4ashes4ashes.wordpress.com/wp-content/uploads/2010/12/batiatus-lucretia-spartacus-blood-and-sand.jpg
źródło: batiatus-lucretia-spartacus-blood-and-sand
Pobierz