a co ma niby związek/brak związku do wyboru pracy? Chyba ktoś tu się za bardzo podjarał, że jakby dziewczyna wzięła sobie takiego informatyka 15k to nie musialaby więcej pracować w życiu xD
@WoznicaJozef: ja nie szukam modelki, bo wiem że 1. taka jednak kosztuje 2. i tak wiem że jestem poza jej ligą
ale z drugiej strony nie jestem typowym kanapowcem, który oglądając miss universe krytykuje każdą laskę. Bez przesady. Coś innego jest na rzeczy, że jestem sam, mimo że normalnie z ludźmi rozmawiami, z jednymi mniej z innymi więcej.
@WoznicaJozef: ten obrazek to jeden ze śmieszniejszych mokrych snów wykopka, a prawda jest taka, że Polka pracując na kasie jest taką samą księżniczką z wymaganiami z kosmosu, jak w czasach szkolnych (a nawet większą).
#tinder
źródło: comment_9VwJRT3aa1hHuufv6TfxbLz08i0clyIB.jpg
Pobierz@goodidea: No przegryw nie napisał, ale stuleje alfa tak piszą, a przegryw, to nie stuleja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Qraape: Nie mów hop, bo się jeszcze możesz mocno zdziwić.
@Qraape: No to co? Jak im sie ktoś nie podoba to muszą brać na siłe? Po co? Bez baby sie nie da żyć, to jest właśnie przegrywowe podejście
Chyba ktoś tu się za bardzo podjarał, że jakby dziewczyna wzięła sobie takiego informatyka 15k to nie musialaby więcej pracować w życiu xD
ale z drugiej strony nie jestem typowym kanapowcem, który oglądając miss universe krytykuje każdą laskę. Bez przesady. Coś innego jest na rzeczy, że jestem sam, mimo że normalnie z ludźmi rozmawiami, z jednymi mniej z innymi więcej.