Aktywne Wpisy

bobsley33 +8
Mam dziś urodziny
dizel81 +11
Ten Alvaro to jest obrzydliwy, nie dość że wykorzystuje te biedne dziewczyny to jeszcze sobie żąda żeby mu za kolacje płaciły, jakoś nie liczy tego że w nocy ma "za darmo"
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka

#tinder
źródło: comment_9VwJRT3aa1hHuufv6TfxbLz08i0clyIB.jpg
PobierzTaktyki na związki są dwie:
- bierzesz kogokolwiek i "docieracie się", może się uda, może nie. Duża szansa bycia w związku, ale też duża szansa, że będzie to związek c-----y (to właśnie taki masz
Komentarz usunięty przez autora
@Qraape: życie jest długie, a kto wie co będzie za pięć lat. Ale ważne że w tym momencie jest Ci dobrze. No i wiadomo - można albo obniżyć wymagania, albo podwyższyć swoje standardy, ale nie ma co demonizować bycia samemu, dużo lepiej niż z kimś na siłę.
"Przegrywy" nie szukają modelek, a chcą odpowiedniczki w SMV, która nie była wybolcowana i zużyta emocjonalnie przez tabuny Chadów i
Poza tym nie rozumiem, czy gdyby ta kobieta nie wybrzydzała i wzięła sobie np. kogoś spod tagu #przegryw to by nie skończyła na kasie? Albo skończyłaby, ale byłaby z tego powodu szczęśliwa?