Wpis z mikrobloga

@tumulekl: a kto tak twierdzi? Poza tym tutaj na wykopie na głównej nie masz zalewu ścieku z tych lewicowych gownostron. Tylko prawactwo zaszywa wykop. Stad w przypływie głupoty porównują to do TVNu, który w porównaniu do ich szamba jest Krynicą rzetelności dziennikarskiej
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: udowodnij że coś wykopywałem a później oskarżaj. Lewaki z wykopu mają płacone za całą aktywność(patrz @Lukardio) a nie za wykopy/zakopy a najwidocznej prawa strona płaci za wykopy. Ja sam nie wiem bo walczę z głupotą i lewactwem w ramach szerzenia rigczu na wykopie.
  • Odpowiedz
Te badania o średnio kilkanaście punktów niższym IQ prawactwa muszą być prawdziwe, bo nie potrafię wytłumaczyć tego fenomenu.

@ZaplutyKarzelReakcji: Niniejszym rozpoczynam kampanię niełączenia pravvactwa łykającego sper... uhm! spreparowane fejki od prawicowców. Używane przez ciebie określenie prawaki bardziej się odnosi do tego pierwszego.

Prawicowcy - konserwatyści, reakcjoniści, chadecy - też występują na wypoku, nie są pelikanami i zazwyczaj (no, wszyscy trzej mi znani) zawodowo noszą togi prawnicze.
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: Owszem, ponieważ wykopy z tych stron to z reguły było potwierdzone info(chociaż same strony mają słabą renomę) jeśli wykopałem coś co było nie prawdą to udowodnij i się wycofam. W dzisiejszych czasach niestety bez twardych dowodów nie można niczemu wierzyć a jedna i druga strona na wykopie często wykopuje fakenewsy.
  • Odpowiedz