Wpis z mikrobloga

Gdybym był prawakiem to po usłyszeniu tych słów

to jest nowoczesne dziennikarstwo, które z prawdziwym dziennikarstwem nie ma wiele wspólnego.

siedzisz i wymyślasz jakieś bzdury

usunąłbym konto ze wstydu. Ale co ja mówię. Są ludzi, którzy po usłyszeniu takich słów od samego twórcy tych newsów stwierdzają:

TVN bierze się za fake newsy. Chyba już wszystko w życiu widziałem.

Te badania o średnio kilkanaście punktów niższym IQ prawactwa muszą być prawdziwe, bo nie potrafię wytłumaczyć tego fenomenu.

#neuropa #bekazprawakow #4konserwy #polityka
Pobierz ZaplutyKarzelReakcji - Gdybym był prawakiem to po usłyszeniu tych słów

to jest nowo...
źródło: comment_lsNJjNgAGiMOmKgwZel0aGmMYDkwrUCh.jpg
  • 24
Te badania o średnio kilkanaście punktów niższym IQ prawactwa muszą być prawdziwe, bo nie potrafię wytłumaczyć tego fenomenu.

@ZaplutyKarzelReakcji: Niniejszym rozpoczynam kampanię niełączenia pravvactwa łykającego sper... uhm! spreparowane fejki od prawicowców. Używane przez ciebie określenie prawaki bardziej się odnosi do tego pierwszego.

Prawicowcy - konserwatyści, reakcjoniści, chadecy - też występują na wypoku, nie są pelikanami i zazwyczaj (no, wszyscy trzej mi znani) zawodowo noszą togi prawnicze.
@ZaplutyKarzelReakcji: Owszem, ponieważ wykopy z tych stron to z reguły było potwierdzone info(chociaż same strony mają słabą renomę) jeśli wykopałem coś co było nie prawdą to udowodnij i się wycofam. W dzisiejszych czasach niestety bez twardych dowodów nie można niczemu wierzyć a jedna i druga strona na wykopie często wykopuje fakenewsy.