Aktywne Wpisy

breakdown1 +1
Przydałby mi się doradca finansowy lub jakiś ogarnięty coach. Nie wiem jak rozplanować najbliższe kilka lat. Mam wrażenie, że jest za dużo zmiennych by na oko ocenić która strategia byłaby najlepsza.
Chciałbym kupić mieszkanie, ale nie wiem czy ładować teraz w giełdę ile się da, a potem przykładowo połowę wyciągnąć na wkład własny (np uzbierać 400k, a potem 200k wyciągnąć), czy może wyciągnąć wszystko by kredyt był jak najmniejszy, ale potem budować portfolio
Chciałbym kupić mieszkanie, ale nie wiem czy ładować teraz w giełdę ile się da, a potem przykładowo połowę wyciągnąć na wkład własny (np uzbierać 400k, a potem 200k wyciągnąć), czy może wyciągnąć wszystko by kredyt był jak najmniejszy, ale potem budować portfolio

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1604410201i6MO7zz16XBShKPB4OcWti.jpg
Pobierz@dexupl nie , tylko to co wystawione i tylko przez ostatnie 2/3 dni później zegarków nie będzie .
@bekon10 połowa marca jak wszystko zjedzie punktualnie .
Ale tak jak wyżej proszę o kontakt .
Pozdrawiam
Rafał
Pracować trzeba działać również i robić swoje .
Ale tak jak napisałeś lepiej nie wypowiadać się o swoich teoriach w tej sprawie .
@Sstory999 to od początku jest oderwane od