Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

qciek +1
#gry Dobra, każdy swój wysryw. Tu wrzuca, wrzucę i ja. 3 gry na "S", których nikt już nie pamięta:
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Jak już to tak bym brał
Komentarz usunięty przez autora
Też kiedyś miałem wątpliwości, ale gdyby nie kolega polecający, który kupił wcześniej i otrzymał sprzęt to bym sam nie kupić bo myślałbym, że to podpucha! Tym bardziej, że kiedyś się naciąłem na podobną piramidę kupując na studia wymarzony komputer asusa N55F badajże z subuferem osobnym, od sprzedającego agula, czy jakoś tak! Sprawa wylądowała na policji i Payou zwróciło kasę. ale niesmak pozostał! Więc rozumiem wątpliwości.
Z
źródło: comment_1604705366ATSWWGSthLXMYQiJsO5lgg.jpg
Pobierzźródło: comment_1604746495uH2McIhH2wLp81Hwqrc5Gj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16047799582mcxuri2hityG4hIZeiXdo.jpg
Pobierz@bekon10 zakup 20 szt laptopów to zrobię ci rabat i dołożę ze swojej kieszeni do produktu :)
Pozdrawiam
To co przede wszystkim zachęca do dalszej współpracy to dbałość Pana Marka o relację z klientem. Po drugiej stronie spotyka się osobę, która nie tylko oferuje towar ale realnie dba o klienta. W obecnych czasach, w których głównie współpracujemy z śmieciówkami i ich odrealnionymi procedurami miło dla odmiany spotkać się z ludzkim podejściem. To co dla mnie jest
źródło: comment_16048264167aXV5AGo3B5FY7YZFrkKiq.jpg
PobierzDzisiaj zakupiłem iphona - i tak, jak poprzednim razem, podzielę się informacjami, jak tylko go otrzymam :)
źródło: comment_1604830394YflNoDsRBeiLVMPuMgoyw6.jpg
Pobierzźródło: comment_1604840950v4s0srVRPQTiDePQpUncFl.jpg
Pobierz