Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +5
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
źródło: comment_XF1x2IgauBLSMXTRSrSRaV8GikTSkEiR.jpg
Pobierz@sstory999: Na screenie z mojego posta wyżej jest specyfikacja :p.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A w umowie spółki mamy ich 50 łącznie z budowlanką :) Elektronika to 5% naszych obrotów i margines działalności .
1.Aukcje zakończyły się się 22.01.2020 i nie ma możliwości wznowienia . Zakończyliśmy zamówienia na 30.04 i z dniem dzisiejszym również od stałych klientów po za allegro nie ma również możliwości zamówień .
2. Nie planujemy całego roku , tak jak kiedyś pisałem nie wiem co będzie za pół roku a tym bardziej za