Wpis z mikrobloga

Keidis z Red Hotów ma dużo mlodszą dziewczynę, bo może bo jest ultra sławny i bogaty. Co robią kukoldziki? Ano oczywiste, że krew ich zalewa i piszą jakieś wysrywy a wtórują im stare baby gdzie d--a zaczyna podśmierdywać cmentarzem.

#blackpill #zwiazki
JACCU - Keidis z Red Hotów ma dużo mlodszą dziewczynę, bo może bo jest ultra sławny i...

źródło: 1000044814

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JACCU: i jeszcze ktoś pisze że stracił do niego szacunek, jakby to było coś ważnego o co warto zabiegać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
szacunek anonka my ass
Antoni się chyba nie pozbiera na wieść o tym
  • Odpowiedz
  • 15
i jeszcze ktoś pisze że stracił do niego szacunek,

@heniek_8: ma ładną dziewczynę, jakaś dewota nie do niego szacunku, jakiś cuck płacze że tak nie wolnio. Ja tu widzę same plusy.
  • Odpowiedz
  • 16
@JACCU: Już abstrahując od tego, że to ich sprawa i jeśli taki związek pasuje obojgu, to czemu nie, to baba z komentarza straciła szacunek do niego, a nie go siksy, która rozkłada nogi przed bogatym gościem w wieku jej dziadka, no oczywista sprawa...
  • Odpowiedz
@JACCU jako ciekawostkę dodam, że Kiedis stracił dziewictwo w wieku 12 lat z 18-letnią ówczesną partnerką swojego ojca. Co jeszcze ciekawsze odbyło się to za pełną aprobatą ojca jako prezent na jego 12 urodziny właśnie.
  • Odpowiedz
  • 20
@JACCU: gość ma 19 letnia córkę. Dla mnie osobiście to jest mega słabe. Ale jak na standardy Hollywood to już stara d--a jest. W sumie wuj mnie to obchodzi, ale przyjaciółmi z takim typem byśmy nie zostali.
  • Odpowiedz