Wpis z mikrobloga

@Deja_VU_000: Do kiedy będą dostępne aukcje z towarem, który będzie wysłany w tym roku (30.09)? Bo nie wiem ile mam czasu na zastanawianie się czy chce 16' czy 13' :D

2. Jak wygląda sprawa z układem klawiatury? Można wybrać między US a UK?
3. Widzę, że wystawiasz faktury VAT czyli udzielasz 2 lata rękojmi, co robisz w przypadku odesłania laptopów na rękojmie do Ciebie?
  • Odpowiedz
Cześć wszystkim! Dziś właśnie dostałem przesyłkę z MBP16 od Car4vip. Zamówienie było złożone w listopadzie. Jako że przed zakupem sam robiłem research, czy jest wszystko w porządku i tutaj znalazłem odpowiedź, to też się przysłużę kolejnym i Panu Markowi ;) Wszystko jest jak najbardziej w porządku, ekstra sprzęt, wszystko cacy. Na dowód wrzucam fotki zakupu na allegro i samego lapka ;) na obu widać aktualne daty
sajmooon - Cześć wszystkim! Dziś właśnie dostałem przesyłkę z MBP16 od Car4vip. Zamów...

źródło: comment_1589230609jfJwLBUGU1tWYU2Z7zYYT1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Barbatian jeszcze jakbyś mógł powiedzieć swój nick allegro :) Bo ja nie widzę żadnej sztuki na Wrocław podstawowej , a n ie ma na zamówieniach dużo tego , chyba że inny termin dostawy .

@Madoy104 wstępnie 2 tygodnie i pewnie jedno przedłużenie o tydzień ale to zawsze duży ?

@sajmooon dziękuje za opinie :)
  • Odpowiedz
@kk_ll: kupiłem MacBook Pro w listopadzie 2019 ,dostałem komputer zgodnie z umową w maju 2020 / przez coronawirus termin się nieco wydłużył / potwierdzam bardzo udany zakup , piszę tutaj bo chciałem podziękować Car4Vip
za sprzęt i uspokoić innych kupujących naprawdę warto było mój nick na allegro lmo możecie sprawdzić ,że to nie wpisy bez potwierdzenia Wszystko lepiej niż zwykłe ok, lzieba
  • Odpowiedz
Rzadko się tu loguję, ale czytałem wątek chcąc sprawdzić, czy sprzedawca faktycznie jest rzetelny i zdecydowałem się ostatecznie na zakup. Dzisiaj Mac dotarł - wszystko wydaje się być w jak najlepszym porządku, kontakt ze sprzedawcą świetny, fakturka dostarczona jak należy. Poniżej fotka.
PS. Space Gray świetnie komponuje się z szarą myszą MX MAster 3.
PS2. Żałuję, że nie wziąłem 1tb :((
J.....k - Rzadko się tu loguję, ale czytałem wątek chcąc sprawdzić, czy sprzedawca fa...

źródło: comment_1589286404UHu3fwotiqfR6TS3lOMrHV.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz