Moj #niebieskipasek mówi, ze zdziwiło go jak nie spytałam na #tinder o jego wzrost. Nigdy wzrostu nie uważałam za priorytet u faceta i nigdy nie zrozumiem kultu 1,80 cm u #rozowepaski ( ͡°ʖ̯͡°)
Sama mam jakis 1,59 cm i nie czuje parcia na wysokiego chada
@Flypho: poza tym trzeba wziąć pod uwage, że te statystyki zawyżają starzy ludzie, a przecież kiedyś w polsce ludzie byli niższi @Stifmeister: Ogólnie według statystyk widać wyraźną tendencje kobiet do szukania wysokich partnerów
@Snap-Dragon a ocenianie pod wzgledem avatara ktory nie ma znaczemia w dyskusji jest plytkie i świadczy o tym ze jest się interlokutorem niskiego poziomu intelektualnego
@Bazarnia: Ja sobie zdaje z tego sprawę, tylko wiele razy słyszałam od znajomych które są o wiele niższe ode mnie, mają po 1,50 czy 1,45, a i tak mają parcie na chada 1,80, a najlepiej 1,90. Nigdy tego nie zrozumiem (・へ・)
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Sama mam jakis 1,59 cm i nie czuje parcia na wysokiego chada
@Stifmeister:
W sumie nie jest ich tak dużo - 57% wszystkich dorosłych mężczyzn ma mniej.
Grupa statystyczna byli mężczyźni w wieku 18-20
Ale ty nie masz wiedzy statystycznej żeby rzucać takie twierdzenia. Czemu tak mówisz?
No próbowałem łagodnie zwrócić uwagę ze świat nie pasuje do jego tezy.