Wpis z mikrobloga

Moj #niebieskipasek mówi, ze zdziwiło go jak nie spytałam na #tinder o jego wzrost. Nigdy wzrostu nie uważałam za priorytet u faceta i nigdy nie zrozumiem kultu 1,80 cm u #rozowepaski ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Sama mam jakis 1,59 cm i nie czuje parcia na wysokiego chada
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Heheszkara no ale do odkrecania sloikow nie trzeba byc wysokim tylko silnym (albo sprytnym).

Ogolnie to fajnie by bylo jakby jakąś różowa sie mna zainteresowała chociażby ze wzgledu na wzrost
  • Odpowiedz
Do swojej matki z takimi tekstami, dzieciaku, a nie do mnie.

Żegnam, fana anime.

@ameryczka:

Boże jaka ty jesteś żałosna xD jestes idealnie reprezentatywnym przykladem cech kobiet ktore są bardzo nieatrakcyjne i odrażające
  • Odpowiedz
@ameryczka: Krytykować poziom wypowiedzi mogę i twoj, twojej matki i nawet twojego starego.

A co do bajek to to nie jest argument merytoryczny, zresztą twoja krytyka anime zapewne też nie jest zasadna.
Samym tym mówieniem o bajkach mocno zdradzasz swoje s----------e
  • Odpowiedz
@ameryczka: Jaka agresywna Grażyna :D Ale akurat ma rację. Śmieszne jest mówienie, że chęć posiadania wysokiego chłopaka to mit. Tak jakby mitem była chęć posiadania ładnej dziewczyny przez facetów. Tylko to wszystko rozbija się o możliwości i dlatego niscy faceci mogą znaleźć 2 połówkę bo wysokich nie wystarczy dla wszystkich.
  • Odpowiedz
@Stifmeister: Ach, no to akurat p---------e, to nie będzie stanowiło w wiekszosci sytuacji wiekszej roznicy czy facet ma 178 centrymetrów czy 180. Generalnie uważam, że jeżeli kobieta mnie miałaby skreślić przez wzrost - a są na to duże szanse, bo mam 173cm - to znaczy, że i tak nie jest kobietą mnie godną i nie powinienem się tym za bardzo przejmować i się nad sobą użalac, bo to w końcu
  • Odpowiedz
@Stifmeister: Do tego dochodzę intuicyjnie na podstawie wszelkich moich obserwacji zyciowych, nawet nie bezposrednio moich, bo ja nie mam bezposrednich doswiadczen z kobietami. Potrafie w ogóle spojrzec na świat z perspektywy kobiety i sam obserwując facetów - zwracam uwage na atrakcyjnosc tych wysokich a antyatrakcyjnosc tych niskich. Jestem hetero oczywiście ;)
  • Odpowiedz