Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

źródło: comment_jbfF8QMu0PML1q48fzngcV2IWvjaCNFl.jpg
PobierzNo i pousuwał xD. A ja tylko grzecznie zapytałem.
Moim następnym pytanie miało być: czy nie pracujesz przy machine learningu, bo chcesz czy dlatego, że nie mógłbyś. I nie rób ze mnie jakiegoś s---------o sadysty xD, bo ja wcale nie chcę ci d---------ć, a ty bardzo próbujesz zrobić ze mnie tego złego. Fajnie, że odniosłeś swój sukces. Ja programistów bez wyższego nie spotkałem, a minąłem co najmniej 200 współpracowników podczas swojej dotychczasowej pracy.
XD co ty p--------z? Ty w ogole do mnie to chciałeś napisać? Bo nie trafiłeś chyba z niczym.
No tak. Ja się zgadzam. Nie napisałem ze jest inaczej.
Dumny z tytułu ktory w kazdym miejscu musi podkreślić.
Ilu ja takich juz przerobiłem, specjalnie omijam ich pozycje przy omawianiu CV i czekam jak długo wytrzymają bez mówieni, ze były SENIOR developerami xD
nie wiem po co sobie programiści łechtają ego tymi juniorami, seniorami i developerami, chyba chcą być bardziej światowi ale wychodzi wręcz odwrotnie :) dupka mnie nie piecze, to mnie po prostu bawi
Dostosowuje, na żywo z takimi jak ty nie gadam xD. Wykop to taka moja wycieczka do zoo.