Aktywne Wpisy
JaX92 +108
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +79

źródło: comment_jbfF8QMu0PML1q48fzngcV2IWvjaCNFl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@geuze:
Tak, ale spróbuj zostać programistą bez wykształcenia wyższego - powodzenia. Inną kwestią jest, że każde badanie naukowe i nowe rozwiązanie jest pewnym złożeniem już istniejących klocków - wartość
Komentarz usunięty przez autora
@korporacion:
Ale on wg mnie jest trochę wieśniakiem xD. Ja bym tak nigdy nie powiedział, ale rozumiem dlaczego mógł tak zrobić. Czymś innym uznanie tego za letki obciach, a czymś innym wylewanie takich pomyj jak w komentarzach xD. Tak jak napisałem - to jest problem I świata i jak ktoś widzi to inaczej to powinien zastanowić się
@100mph: Ok, w takim razie ja jestem programistą przedniego końca, tak lepiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Flypho: pracuje w it jako programista od wielu lat. Mowienie polakom swojego stanowiska po angielsku kiedy rozmawiasz po polsku to rak. Tak samo jak mowienie ludziom spoza branzy czy jestes senior junior czy retard developer. Ale jak widac tu gosc chcial sie popisac xD Niczym sie to nie rozni od polaczkow ktorzy wracali w latach 80
A ty kim niby jesteś jak nie takim samym zakompleksionym Januszem jak on? Chłop napisał dosłownie 1 zdanie, a ty już go wrzuciłeś do swojego worka pogardy i siebie ustawiłeś jako lepszego. xD
@Flypho: polakiem ktory sie nie popisuje angielskimi nazwami swojego stanowiska. Serio typie po 10 latach zawodowego programowania uwazasz ze nie mialbym czym sie w tym stylu popisywac? XD po prostu nie jestem zakompleksionym debilem jak polowa tego srodowiska, ktorzy mysla ze sa geniuszami bo zostali klepaczami kodu xD
@MajorWinters: i
@TurboDynamo:
Chłopie xD, właśnie wykazałeś się ekstremalnie januszową postawą wobec człowieka, którego największym przestępstwem było podanie nazwy własnego stanowiska w języku angielskim i jeszcze nie widzisz w tym nic złego, nawet nie raczysz wątpić w słuszność swojej postawy xD. Ja się przez ten mur nie przebiję, ale mówiąc o ludziach
@Flypho: przeciez to byly popisy przed dziewczyna na tinderze xD
@Flypho: spoko, dalej bede wysmiewal takich zakompleksionych programistow bo sa smieszni i tyle xD
@