Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +200
PijeWodePoPierogach +142
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

#gielda #zonda #afera
Jeszcze ten screen z prokuratorami. Teraz rząd mógł faktycznie coś zrobić i chociaż przeprowadzić rzetelne śledztwo.
Komentarz usunięty przez moderatora
Typ nic nie powiedział o państwie tylko dał screena, że prokurator poszedł na urlop w dniu przyjęcia sprawy i nie ma na nic nadzieji.
W jaki sposób legitymizowało? Poprzez KNF, które oświadczyło że NIE ZALECA korzystania?
Czy może mówisz o estońskiej licencji?
Komentarz usunięty przez autora
https://www.cashless.pl/18686-zondacrypto-incat?utm_source=chatgpt.com
O zondzie.
@plasq: akurat PKOL chyba zrobił to na własną rękę, gdzieś ostatnio czytałem, że wysłali zapytanie do (chyba) KNF, ale zamiast poczekać ten ustawowy czas na odpowiedź to po 4 dni klepnęli sponsoring i elo ¯\(ツ)/¯