@tristsram Dobra robota. To wygląda jak jeden ze stereotypowych ideałów sylwetkowych. Mam nadzieję, że sam kiedyś takie rezultaty osiągnę. Powodzenia dalej.
@RustyJames: xD ja się wyłamię! Ale powiem, że mnie się takie ciało nie podoba (żadna skrajność nie jest dobra; sądzę, że większość kobiet tak czuje). Czyli dalej się zgadza z obrazkiem (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Zuler: dziewczyny które ćwiczą siłowo wolą umięśnionych facetów. Bo jak być z chłopcem, który ma mniejszego bica ode mnie :D mega forma, dla mnie ideał
@Kptedtrapp: ogólnie większość z nas szuka takiego partnera, który wyznaje podobne wartości.
Tak jak mówisz, ktoś super fit pewnie nie zadowoli się ulańcem, tak intelektualista będzie miał problem z kimś interesującym się niczym :) Chociaż u niektórych miłość sporo usprawiedliwia
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#pokazforme #mirkokoksy
źródło: comment_tHzpBdipTzGYPk4GNdNfDD2Qq5GwWrx3.jpg
PobierzPiękne xDD
źródło: comment_9STPoJJo0P8RuhKKvFtAra6fbP0BUedu.jpg
PobierzTo wygląda jak jeden ze stereotypowych ideałów sylwetkowych.
Mam nadzieję, że sam kiedyś takie rezultaty osiągnę.
Powodzenia dalej.
Ale powiem, że mnie się takie ciało nie podoba (żadna skrajność nie jest dobra; sądzę, że większość kobiet tak czuje).
Czyli dalej się zgadza z obrazkiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak jak mówisz, ktoś super fit pewnie nie zadowoli się ulańcem, tak intelektualista będzie miał problem z kimś interesującym się niczym :) Chociaż u niektórych miłość sporo usprawiedliwia