Wpis z mikrobloga

Grałem w Apex Legends - stwierdzam jednoznacznie :D gówno ze masakra :D nie wiem skad takie pozytywne opinie, nieczytelny interfejs, źle dobrany matching, kolorystyka ala World Of Warcraft :D nie dziwie się że Counter Strike w swej osobliwości jest najlepszym internetowym FPS - niestety ale ta moze lizac palce PUBG :) a nawet gorzej
P.S.
Oczywiście najlepsze postacie płeć żeńska :D nie no bo przecież kobiety to takie "fajterki" :D masakra
#gorzkiezale #apexlegends #origin #gry #pubg #pcmasterrace
Pobierz Reinspired - Grałem w Apex Legends - stwierdzam jednoznacznie :D gówno ze masakra :D ...
źródło: comment_KN8AphzxFXLWq72z3YPRfN5aBnQKT2XS.jpg
  • 56
@Reinspired: ta gra to chyba najlepsze co mogło przydażyć się temu gatunkowi, jeżeli ktoś chce grę bardziej "taktyczną" i wolną to może pograć w pubga, akurat co jak co ale battle royali na rynku dużo, a system pingów w tej grze to powinien być sprzedawany lub najlepiej mogliby przekazać taką informację jak coś takiego zrobić innym developerom dla dobra ogółu, nareszcie nie trzeba się użerać z randomami przez mikrofon.
@Reinspired: wyslales 2 rozne skriny, z jednej strony z oknem wyboru itemu, a z drugiej cale nic w pubgu. Lootowanie w Apexie jest duzo prostsze niz w PUBGu, nie trzeba otwierac plecaka czy przeciagac czy cos.
Apex przynajmniej jest zoptymalizowany i nie ma stutteringu "bo tak" i miedzy innymi dlatego jest grywalny jakies 10x bardziej niz PUBG czy inne tego typu twory.
#!$%@? sie byle sie do czegos #!$%@? i tyle.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TroyaFlight: mogą se być, movement I feedback strzelania natomiast jest jeden jedyny najlepszy - w Source właśnie, i dzięki temu np to jedyny fps prócz csgo w którego mi się fajnie gra xd