Wpis z mikrobloga

@Reinspired Jak zwykle xDDD Jeśli typowy polak widzi coś więcej niż pasek zdrowia, bronie i mapa to mu odbija i jego polaczkowy mózg nie potrafi tego ogarnąć. Bo polaczek to taka prosta istota która jak widzi coś trochę bardziej skomplikowanego niż mapa i lista broni to narzeka że "KŁIIIIIII, TEN INTERFEJS JEST NIECZYTELNY KŁIIII CHRUM CHRUM". Nawet mi cię nie żal xDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Reinspired na pierwszych 10 lvl i prawie 5killach tez mi się nie podobała.( po r6 ciężko było sie. Przestawić) Wszedł troche skill, nauczyłam się strzelać i po 200 killach zaczęło mi Się Podobać. Narzekanie na free 2 play tak dobrze zrobioną grę to mega malkontentctwo :/
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Reinspired: najlepiej w rozgrywce jak strzela sz do typa od tyłu, prujesz cały magazynek, a on się odwraca i nie żyjesz bo ma większego skila niż ty, ta gra to dno, mimo fajnej grafiki.
  • Odpowiedz
@tr0llski: oO To już wiadomo czemu ni cholery nie mogłem nic trafić w trakcie tych kilku gier w sposób znacznie bardziej haniebny niż przy innych nowo-ogrywanych grach. A już myślałem, że się zestarzałem i nagle refleks padł na pysk ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Mizantrop86: PUBG nawet nie próbuje być dynamiczną grą. I nawet tam tickrate to 60Hz, podniesione z resztą po narzekaniu na
  • Odpowiedz