Wpis z mikrobloga

Grałem w Apex Legends - stwierdzam jednoznacznie :D gówno ze masakra :D nie wiem skad takie pozytywne opinie, nieczytelny interfejs, źle dobrany matching, kolorystyka ala World Of Warcraft :D nie dziwie się że Counter Strike w swej osobliwości jest najlepszym internetowym FPS - niestety ale ta moze lizac palce PUBG :) a nawet gorzej
P.S.
Oczywiście najlepsze postacie płeć żeńska :D nie no bo przecież kobiety to takie "fajterki" :D masakra
#gorzkiezale #apexlegends #origin #gry #pubg #pcmasterrace
Pobierz Reinspired - Grałem w Apex Legends - stwierdzam jednoznacznie :D gówno ze masakra :D ...
źródło: comment_KN8AphzxFXLWq72z3YPRfN5aBnQKT2XS.jpg
  • 56
@Areooo51: na dzien dzisiejszy nie ma matchingu, spoko pocwicze nie mam z tym problemu :) #!$%@? wiele gierek rzecza normalna jest ze nie bedziesz #!$%@? typow na hita po tygodniowej zabawie, ale mozna jakies zdanie juz wyrobic, a to sam doskonale powinienes wiedziec skoro grasz
@Fafik101: chodzi mi ze #!$%@? wszystkiego za duzo, tabelki w stylu "sfiction na sile sklecone, do tego #!$%@? komunikaty #!$%@? co 3 sekundy ktorych i tak nikt nie ogarnia bo jak juz poprzednicy wspomnieli "rozgrywka jest szybka" to pytam na #!$%@? :D