Wpis z mikrobloga

ale teraz wygląda to na osobistą vendette na wszystkich kobietach.

@Nabuchodonozor_II: Raczej samonakręcająca się spirala s----------a.
Akcja przyniosła mu popularność, rozgłos.
Trzeba ją zatem eskalować aby zainteresowanie nie zanikło.
  • Odpowiedz
@Nabuchodonozor_II: już dziś pisałem pod screenem co ktoś chciał go bić. Janusza nie trzeba bić, go trzeba leczyć. Jak teraz nie wyląduje u specjalisty to za jakiś czas w więzieniu. Przeraża mnie też troszeczkę ilość osób dopingujących go w jego obłędzie.
  • Odpowiedz
@pmub nie chodzi o to czy mi ich żal czy nie, uważam poprostu że to co robi ten koleś jest niebezpieczne, a wy go dodatkowo nakrecacie. Jak kiedyś któraś napadnie albo coś gorszego to też Ci nie będzie jej żal?
  • Odpowiedz
@pmub: Można pisać do dziewczyn jak najbardziej. Ale jeżeli ktoś to robi po raz enty z fikcyjnym zdjęciem, w sposób wulgarny wygląda mi na osobę z zaburzeniami. Dodatkowo ma na to społeczne przyzwolenie przegrywów z wykopu. On robi to żeby te dziewczyny w jakiś sposób ukarać, tak sobie to wszystko składam do kupy że może kiedyś wpaść na pomysł że kara jest nie wystarczająca.
Bo wiemy o nim tyle że
  • Odpowiedz
@pmub: Dziwnym jest podszywanie się pod przystojnych kolesi w celu wystawiania bogu ducha winnych dziewczyn do wiatru. A to że dają się traktować jak szmaty nie ma nic do rzeczy, każdy robi to co lubi, dają się tak traktować ich sprawa.
  • Odpowiedz