Aktywne Wpisy

MonazoPL +229
wysokiewiczplum +306
Nasza pani lekarka @dr_Batman - Radiolożka, stwierdziła ostatnio że czuje się "lepsza" od reszty społeczeństwa.
Jaki może mieć powód? Czy jest to uzasadnione? Spójrzmy na jej specjalizację.
Radiologia trwa 5 lat. W najbliższym roku wejdą na rynek osoby, które rozpoczęły te speckę w roku 2021. Ilu ich jest?
Miejsca rezydenckie WIOSNA 2021 - 16 miejsc na radiologię
Miejsca rezydenckie JESIEŃ 2021 - 26 miejsc na radiologię, ŁĄCZNIE 42 miejsca w całym roku w całym kraju
Jaki może mieć powód? Czy jest to uzasadnione? Spójrzmy na jej specjalizację.
Radiologia trwa 5 lat. W najbliższym roku wejdą na rynek osoby, które rozpoczęły te speckę w roku 2021. Ilu ich jest?
Miejsca rezydenckie WIOSNA 2021 - 16 miejsc na radiologię
Miejsca rezydenckie JESIEŃ 2021 - 26 miejsc na radiologię, ŁĄCZNIE 42 miejsca w całym roku w całym kraju

Oczywiście poza #programowanie.
#pracbaza #rozwojosobisty #edukacja #nauka
Widziałem oferty z j francuskim i za 4000, ale brutto, więc nie powala.
Do języków musi być motywacja, musi coś Cie w nim zainteresować, bo to nie nauka na rok, gdzie zakujesz zasady i już w tym języku możesz pracować - czasochłonny proces, dużo ludzi przegrywa, brak im
@CIECIERZYCA: No tak znajomość języków nie
A w szkole jak Ci szło? Chętnie się uczyłeś? Ja nic, a nic - na miernych jechałem, a od gimnazjum biegam, siłka, piłka nożna i ogólnie fit jestem nie trzymając specjalnie diety
@CIECIERZYCA: Nerwusy lepiej się uczą języków xD?
Ja akurat chodzę na angielski grupa B1+ ale w mowie się czuje czasem jak C1, chyba, ze mi słowek zabraknie, ale jak mi się flow wkręci to mogę gadać i gadać