Aktywne Wpisy

johann_10 +514
Kolejne doniesienia o patologii w służbie zdrowia.
Tym razem wychodzi na jaw, że w jakiejś dziurze w Wielkopolsce (Ostrzeszów) było paru lekarzy ginekologów - położników z sześciocyfrowymi zarobkami.
Czaicie to? >=1,2 mln PLN rocznie za pracę w szpitalu na prowincji xD 300 tysięcy euro, przecież niedługo lekarze ze Szwajcarii, Francji i Niemiec będą się uczyć polskiego i tu zjeżdżać żeby pracować za więcej niż u siebie xD
Ale
Tym razem wychodzi na jaw, że w jakiejś dziurze w Wielkopolsce (Ostrzeszów) było paru lekarzy ginekologów - położników z sześciocyfrowymi zarobkami.
Czaicie to? >=1,2 mln PLN rocznie za pracę w szpitalu na prowincji xD 300 tysięcy euro, przecież niedługo lekarze ze Szwajcarii, Francji i Niemiec będą się uczyć polskiego i tu zjeżdżać żeby pracować za więcej niż u siebie xD
Ale
źródło: IMG_3937
Pobierz
ish_waw +414

ssh się zwiesiło, odłączyłem zasilanie, włączyłem znów i się nie bootuje, świeci tylko czerwona dioda. Ktoś wie o co może chodzić? (╯︵╰,) Nic z tej listy nie działa: https://elinux.org/R-Pi_Troubleshooting#Red_power_LED_is_on.2C_green_LED_does_not_flash.2C_nothing_on_display
Flashowałem system od nowa na karcie sd jak i na USB sticku, nic nie daje. CPU nie robi się ciepłe czyli zgaduję że nie działa. Jak podłączę wiatraczek do GPIO to działa.
#raspberrypi #golang #linux
To wcale niczego nie wyklucza. Karty SD to najsłabsze ogniowo w tych komputerkach. I nie wiem co na USB sprawdziłeś bo domyślnie RPi nie jest w stanie bootować niczego z usb.
Jak wspomniałem software nie mia nic do rzeczy.
https://www.raspberrypi.org/documentation/hardware/raspberrypi/bootmodes/msd.md
Na start i tak ogarnąłbym inną kartę dla jakiejś pewności. Po za tym jak nagrywasz obraz na usb?
tez nie dziala
Komentarz usunięty przez autora
to co teraz? kupowalem przez olx, nie dostalem zadnego paragonu do tego