Aktywne Wpisy

369zszywek +63
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
źródło: temp_file1107202988411325449
Pobierz
oficjalniemartwa +10
Leżę se
źródło: temp_file7446462022420008597
Pobierz

ssh się zwiesiło, odłączyłem zasilanie, włączyłem znów i się nie bootuje, świeci tylko czerwona dioda. Ktoś wie o co może chodzić? (╯︵╰,) Nic z tej listy nie działa: https://elinux.org/R-Pi_Troubleshooting#Red_power_LED_is_on.2C_green_LED_does_not_flash.2C_nothing_on_display
Flashowałem system od nowa na karcie sd jak i na USB sticku, nic nie daje. CPU nie robi się ciepłe czyli zgaduję że nie działa. Jak podłączę wiatraczek do GPIO to działa.
#raspberrypi #golang #linux
To wcale niczego nie wyklucza. Karty SD to najsłabsze ogniowo w tych komputerkach. I nie wiem co na USB sprawdziłeś bo domyślnie RPi nie jest w stanie bootować niczego z usb.
Jak wspomniałem software nie mia nic do rzeczy.
https://www.raspberrypi.org/documentation/hardware/raspberrypi/bootmodes/msd.md
Na start i tak ogarnąłbym inną kartę dla jakiejś pewności. Po za tym jak nagrywasz obraz na usb?
tez nie dziala
Komentarz usunięty przez autora
to co teraz? kupowalem przez olx, nie dostalem zadnego paragonu do tego