Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#jedzenie #weganizm #ziemniaczki #wegetarianizm
źródło: comment_L8tlp51g0Ll4pWua76sXXQUwou7n5IrR.jpg
PobierzTorteks najlepszy, nie jest tak słodki jak jakieś pudliszki.
Kiedyś z jakiegoś powodu też u mnie w domu rodzinnym bywał pomimo tego, że nie byliśmy biedni. Dzisiaj jest dla mnie w ogóle nie do tknięcia, ale mam jednego znajomego, który jest wielkim fanem i się zachwyca.
Najlepsze jest to, że inni
@bartoszp no tortex jest specyficzny, albo się go kocha albo nienawidzi XD Ja zdecydowanie kocham.
Kobieto, spróbuj galicyjski 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: comment_cdq1KFJ3vMkvOriHy9PtZBfw2cZJ3KLr.jpg
Pobierzźródło: comment_gcVllydq7UmQWqOa4z3K19KH93wL6yNq.jpg
Pobierzźródło: comment_ECKGpPTOcpTSMmJIvudysc9T7bkTTjla.jpg
Pobierzźródło: comment_D98pOLZlJL8sgvA0zAXHl357SvFGVica.jpg
PobierzA tak na poważnie to musze się szzczerze przyznać, że nie jestem keczupowym ortodoksem i w zasadzie Włocławka nie kupowałem kupę czasu, ale pomimo faktycznie zauważalnego paku formy, od kiedy Łowicz dokonał wrogiego przejęcia, sentymentt wygrywał z walorami smakowymi. Aż muszę sprawdzić w jakiej jest teraz kondycji.
Podobno legitny był Dworski, który był dalej robiony według wielowiekowej tradycji w tym samym