Aktywne Wpisy

raven4444 +30
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +92
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

źródło: comment_qb6RivVYswMOwWGYGV345d3jBCwX7McF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
- zły mężczyzna
- uprzywilejowane miejsce (żeby przypadkiem ktoś nie zarzucił, że zwróciła się do losowej osoby)
- "ciąża to nie choroba"
- tekst o rozkładaniu nóg
podstawowa zasada internetu - nie wierz nikomu, a tym bardziej osobom, które "dowodem anegdotycznym" starają się potwierdzić pewną tezę
@Niestabilny: Uwielbiam ten tekst.
Chyba dlatego, że to jest jedyny wasz "argument". A jak już zaczniesz się dopytywać co za tym stoi, za tym "dobrym" wychowaniem, to rozmowa zawsze się kończy na zasadzie "jak nie rozumiesz, to ja ci nie będę tłumaczyć!" ( ͡º ͜ʖ͡º)
To tak jakby ktoś ci za młodu powiedział, że powinieneś ZAWSZE wpuszczać
Sorry, ale jeśli dorosły człowiek "bierze do siebie" takie rzeczy i boi się otworzyć potem buzie, to jest to problem tego kogoś, a nie wszystkich dookoła.
Jasne, nic mi od tego nie ubyło, ale nauczcie się artykułować swoje potrzeby. Dobre wychowanie jest właśnie wtedy, jeśli poprosisz o ustąpienie i ktoś się uśmiechnie i wpuści cie na siedzenie. Jeśli tego nie zrobi to można pisać, że brak mu/jej empatii itp. rzeczy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Queltas: Byłeś kiedyś świadkiem takiej sytuacji?