Aktywne Wpisy
erebeuzet +160
różowa uparla sie, ze wyśle młodszą córkę do komunii.
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
marian-stefan +155
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Nie dziwię się ze ludzie nie chcą zatrudniać młodych kobiet, sama bym nie zatrudniła. Bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
No, chyba że kobieta dostarczy zaświadczenie o bezpłodności to spoczko. xD
Natomiast szlaufem i kretynką jest kobieta, która nie potrafi tego zaplanować. Nie potrafi przeliczyć sobie budżetu, odłożyć pieniędzy tylko idzie na łatwiznę i rucha jakiegoś pracodawcę. Dzieciaki, bo inaczej tego nazwać nie można, po dwadzieścia-kilka lat
Za urlop rodzicielski płaci państwo a nie pracodawca. U mnie w tym roku 2 dziewczyny z pracy zaszły w ciążę i jakoś nasza szefowa nie widziała w tym problemu, nie rzucała #!$%@? i nie zwolniła mnie profilaktycznie, żebym ja przypadkiem też nie zaszła xD
Zastępczyni szefowej też coś mówi otwarcie że stara się o dziecko i też nikt jej nie zwolnił. Grunt to
Postaw się na miejscu pracodawcy. Co chwila musisz szukać nowego pracownika, robota z tego stanowiska stoi, często są straty.
No i ZUS płaci za macierzyński tylko w małych firmach. W większych niestety wszystko pokrywa pracodawca. A to kolejne straty.
Dużo nie dużo, ale niesmak pozostaje.
Poza tym osoby na zastępstwo zatrudnia się... na zastępstwo, na czas określony xD To chyba oczywiste.
@lunam: No, Indie najbogatszy #!$%@? kraj swiata. XD