Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

źródło: comment_tFzAB9QXLra0Y4o8nW5ypTTzCxFeXneB.jpg
PobierzNie dziwię się ze ludzie nie chcą zatrudniać młodych kobiet, sama bym nie zatrudniła. Bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
No, chyba że kobieta dostarczy zaświadczenie o bezpłodności to spoczko. xD
Natomiast szlaufem i kretynką jest kobieta, która nie potrafi tego zaplanować. Nie potrafi przeliczyć sobie budżetu, odłożyć pieniędzy tylko idzie na łatwiznę i rucha jakiegoś pracodawcę. Dzieciaki, bo inaczej tego nazwać nie można, po dwadzieścia-kilka lat
Postaw się na miejscu pracodawcy. Co chwila musisz szukać nowego pracownika, robota z tego stanowiska stoi, często są straty.
No i ZUS płaci za macierzyński tylko w małych firmach. W większych niestety wszystko pokrywa pracodawca. A to kolejne straty.
Dużo nie dużo, ale niesmak pozostaje.
Poza tym osoby na zastępstwo zatrudnia się... na zastępstwo, na czas określony xD To chyba oczywiste.