Aktywne Wpisy

Konrad2114 +10
nienawidzę siebie

Moseva +68
2 w nocy/8 rano/12 poludnie* a Ty nadal nie wiesz kturom mosewom jesteś?
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
źródło: IMG_9458
Pobierz

źródło: comment_tFzAB9QXLra0Y4o8nW5ypTTzCxFeXneB.jpg
PobierzNo właśnie płaci ten miesiąc. Plus za urlop wypoczynkowy, który się nalicza. Plus koszty szkolenia pracownika. Plus koszty znalezienia nowego pracownika. Plus koszty szkolenia nowego pracownika. Plus koszty przestoju, gdy się jeszcze nie ma nowego pracownika.
Może nigdy nie pracowałeś w miejscu, gdzie szcunek do pracownika jest oczywistością, może nie pracowałeś nigdy nigdzie, mam
1. Nastawienie: praca mnie się nie podoba, więc zrobię pracodawcy na złość.
2. Pracowałem w porządnym miejscu. Rozumiem też punkt widzenia pracodawcy, który zatrudnia osiem osób, z czego sześć to kobiety w ciąży lub na macierzyńskim (autentyczny przypadek z życia wzięty).
3. Czy ja coś mówiłem o bankructwie? Mówiłem o stracie. No tak, ktoś nie zbankrutuje to można go r----ć i niech traci? To może oddasz mi za darmo
@wykopowiczka69: Ale wiesz że przeszkolenie pracownika to nie jest często takie proste? W firmie w której pracuje jest to minimum pół roku.
@struga
@lunam dlatego macierzyński powinno płacić państwo. Lepsze to niz 500+. Pracodawcy chętniej zatrudnialiby kobiety i one same zarabialby wiecej
Moi drodzy, to @MinnieMouse0, może przypomne wam komu odpowiadacie ;D
Otóż gdy pewien użytkownik wrzucił historię, gdzie jego( dość majętny) kuzyn szykowal się do ślubu. Przyszłej pannie młodej koleżanki nagadały, że skoro w małżeństwie wszystko będzie wspólne, to ona powinna mieć coś
@lunam : Niech w takim razie takie kobiety zachodzą w ciąże gdy będą miały odłożone oszczędności na to.
@MinnieMouse0: Co innego gdy pracujesz w danym miejscu kilka lat i wtedy zachodzisz w ciążę a co innego gdy zatrudniasz się tylko po to by dostać świadczenie, na które
do reszty nie będą się nawet odnosić, bo robienie dramatu z konieczności wypłacenia jednej pensji jest śmieszne. Pewnie jakbyś musiał zapłacić za cały macierzynski to by ci eksplodowała d--a. Ale tak jak mówię, jak się prowadzi januszpol, który z powodu jednego chorego pracownika jest na krawędzi bankructwa,
Po drugie co ma sprawa małżeństwa i zmiany nazwiska (które oczywiście według samców alfa dotyczy tylko nazwiskach kobiety) do urlopu rodzicielskiego (na który mogą pójść oboje rodzice)?
Po trzecie zawsze mnie przerażali i jednocześnie obrzydzali tacy stalkerzy którzy wiedzą co napisałam 3
Najpierw piszesz jedno
przepraszam, ale w jaki sposób pracowdawca cokolwiek płaci?
Potem piszesz drugie
bo robienie dramatu z konieczności wypłacenia jednej pensji
Ty to chyba nie rozumiesz, co się do ciebie pisze. Nic nie pisałem o bankructwie. Sama sobie to wymyśliłaś.
Wypłać mi zatem jedną moją pensję. Za nic. Chyba nie będziesz z tego powodu robiła dramatu? A i oprócz tego trzem moim kolegom. Bo też potrzebują. Łatwo się rozdaje cudze
Zrozumcie dzbany, że może wam się to podobać lub nie, ale takie jest prawo. Możecie uważać, że