Aktywne Wpisy

Konrad2114 +10
nienawidzę siebie

Moseva +68
2 w nocy/8 rano/12 poludnie* a Ty nadal nie wiesz kturom mosewom jesteś?
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
źródło: IMG_9458
Pobierz

źródło: comment_tFzAB9QXLra0Y4o8nW5ypTTzCxFeXneB.jpg
PobierzNie dziwię się ze ludzie nie chcą zatrudniać młodych kobiet, sama bym nie zatrudniła. Bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
No, chyba że kobieta dostarczy zaświadczenie o bezpłodności to spoczko. xD
Natomiast szlaufem i kretynką jest kobieta, która nie potrafi tego zaplanować. Nie potrafi przeliczyć sobie budżetu, odłożyć pieniędzy tylko idzie na łatwiznę i rucha jakiegoś pracodawcę. Dzieciaki, bo inaczej tego nazwać nie można, po dwadzieścia-kilka lat
Za urlop rodzicielski płaci państwo a nie pracodawca. U mnie w tym roku 2 dziewczyny z pracy zaszły w ciążę i jakoś nasza szefowa nie widziała w tym problemu, nie rzucała k-----i i nie zwolniła mnie profilaktycznie, żebym ja przypadkiem też nie zaszła xD
Zastępczyni szefowej też coś mówi otwarcie że stara się o dziecko i też nikt jej nie zwolnił. Grunt
Postaw się na miejscu pracodawcy. Co chwila musisz szukać nowego pracownika, robota z tego stanowiska stoi, często są straty.
No i ZUS płaci za macierzyński tylko w małych firmach. W większych niestety wszystko pokrywa pracodawca. A to kolejne straty.
Dużo nie dużo, ale niesmak pozostaje.
Poza tym osoby na zastępstwo zatrudnia się... na zastępstwo, na czas określony xD To chyba oczywiste.
@lunam: No, Indie najbogatszy k---a kraj swiata. XD