Aktywne Wpisy

bydlo +18
śmieszą mnie wykopki co kibicują garnuchom zamiast Argentyńskiej rasie panów #mecz

źródło: temp_file4262804392098669525
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file4262804392098669525
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji. Po kilku sekundach zaczęły się tak jak by zamieniać miejscami.Ale z ogromną prędkością.
Trwało to tak z 10-20s. Po czym zamrugały zmieniając barwy jasny pomarańczowy, jaskrawy i znikły. Naprawdę staliśmy jak wryci, obserwując ten spektakl. Do dzisiaj to pamiętam było to mega dziwne i wręcz nie wyobrażalne. PS Nic nie braliśmy i nie piliśmy
Może to napęd, a nie światła...
Zdecydowanie uwierzę, że testowali coś, jak sam piszesz, lata tam koło ciebie wojskowy sprzęt, niż w poza ziemskie statki... Brzytwa Ockhama. Najprostsze wyjaśnienie jest najlepsze.
Wiesz co podpowiada Brzytwa Ochhama? To, że kolega kłamie. To jest Twoje najprostsze wyjaśnienie.
Ta zasada nie służy do tego, żeby na siłę szukać prostych wyjaśnień, które nie mają sensu.
Ja bym tutaj raczej zacytował Sherlocka: "kiedy wyeliminujesz wszystko, co jest niemożliwe, to, co pozostanie, nawet
źródło: obraz
PobierzAle spoko. Skoro to tylko czasem. XD
Ciekawe czy jakbys tylko czasem czul np. jakas arytmie serduszka, albo np. tracil na 5 sekund wzrok w jednym tylko oku.
Czasem. "No z dwa razy do roku mam palpitacje serca ale to nic takiego...".
źródło: images
PobierzWniosek: oboje się zgadzamy, że to było jakieś niewiadome ch-wie-co.