Wpis z mikrobloga

#ufo #usa
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji. Po kilku sekundach zaczęły się tak jak by zamieniać miejscami.Ale z ogromną prędkością.
Trwało to tak z 10-20s. Po czym zamrugały zmieniając barwy jasny pomarańczowy, jaskrawy i znikły. Naprawdę staliśmy jak wryci, obserwując ten spektakl. Do dzisiaj to pamiętam było to mega dziwne i wręcz nie wyobrażalne. PS Nic nie braliśmy i nie piliśmy
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cichotamfrajerze: Nie, to nie tak, że ci nie wierzę. Ja po prostu rzuciłem swoją myśl do dyskusji. Może coś lata i nie ma powodu ukrywać swojej aktywności. A może są inne powody latania z włączonymi światłami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może to napęd, a nie światła...
  • Odpowiedz
@Cichotamfrajerze: nie znam się na wojskowym sprzęcie. Sam możesz poszukać i sprawdzić czy by pasowało do tego co widziałeś, bo z opisu to wiesz, nie wyobrazimy sobie jak to wyglądało dokładnie. Akurat 20 lat temu latały różne takie wynalazki.
Zdecydowanie uwierzę, że testowali coś, jak sam piszesz, lata tam koło ciebie wojskowy sprzęt, niż w poza ziemskie statki... Brzytwa Ockhama. Najprostsze wyjaśnienie jest najlepsze.
plusikdziczku - @Cichotamfrajerze: nie znam się na wojskowym sprzęcie. Sam możesz pos...
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: Jak sama nazwa wskazuje, system pionowego startu nie służy do manewrów. A już na pewno nie do tego, co opisuje @Cichotamfrajerze.

Wiesz co podpowiada Brzytwa Ochhama? To, że kolega kłamie. To jest Twoje najprostsze wyjaśnienie.
Ta zasada nie służy do tego, żeby na siłę szukać prostych wyjaśnień, które nie mają sensu.
Ja bym tutaj raczej zacytował Sherlocka: "kiedy wyeliminujesz wszystko, co jest niemożliwe, to, co pozostanie, nawet
  • Odpowiedz
@Cichotamfrajerze: mnie jakiś chłop prześladuje od dziecka, widziałem go jak miałem z 5 lat i rano jak ciemno było wyszedłem się odlać. Stał za domem gapił się i uciekłem. Jak miałem kilkanaście lat zaglądał mi do pokoju, gdy film ogladałem, nikogo w domu nie było. Otworzyły się drzwi, a on w drzwiach stał i się gapił, zakryłem się kocem i d--a cicho do rana. Jeszcze go 2x widziałem, raz namiot
  • Odpowiedz
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji. Po kilku sekundach zaczęły się tak
lskx - >A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cichotamfrajerze: też mam podobną historię sprzed paru lat. Tyle, że obiekt był jeden, emitujący 3 jasne punkty na niebie, rotujące między sobą (podobnie jak elektrony wokół j---a). Na koniec ustawiły się w jakby trójkąt i odleciały dosłownie w sekundę, w kierunki zachodnim.
  • Odpowiedz
@Szczur_w_Koronie: No tak. Moze mozg Ci szwankuje. Za kilkaset pln moze to stwierdzic. Zanim np. postac zacznie do Ciebie mowic...
Ale spoko. Skoro to tylko czasem. XD
Ciekawe czy jakbys tylko czasem czul np. jakas arytmie serduszka, albo np. tracil na 5 sekund wzrok w jednym tylko oku.
Czasem. "No z dwa razy do roku mam palpitacje serca ale to nic takiego...".
  • Odpowiedz
@Cichotamfrajerze: TR-3B "Locust". Prawdopodobnie to te jasne światełka na krańcach to tradycyjne silniki odrzucowe które mają stabilizować pojazd a główny silnik to pośrodku napęd grawitacyjny, który teoretycznie może tworzyć ujemne przyciąganie grawitacyjne przez oscylację o wysokiej częstotliwości materiału pod dużym napięciem.
SzubiDubiDu - @Cichotamfrajerze:  TR-3B "Locust". Prawdopodobnie to te jasne światełk...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: Jasne, pionowy start pozwala zawisnąć. Ale taki samolot nie "zamieni się z innymi miejscami z dużą szybkością". Więc tak jak mówisz, to nie były te samoloty, ani ta technologia.
Wniosek: oboje się zgadzamy, że to było jakieś niewiadome ch-wie-co.
  • Odpowiedz