Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +323
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +276
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Szukam inspiracji na 2019
#podroze #pytanie
Zdecydowanie polecam Czarnogórę, kraj mnie urzekł totalnie. Nie jest jeszcze tak z------a turystami jak Chorwacja, bierzesz auto i zjeżdżasz całe państwo w 5-7 dni. Niesamowite różnice pomiędzy słonecznym i morskim południem, a górzystą i rześką północą. Niecałe 3h drogi i zmieniasz klimat z upalnych 35 stopni na chłodne 17 w górach, w których jedyne
Niestety wyspa jest Grecka i to widać... Na wyspie wszędzie pełno śmieci, stare rozpadajace się budynki, nikt o to nie dba :(
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_KwfuHtE8eV42YuIgsD16eiPwZB49QBGG.jpg
PobierzStradom.
źródło: comment_QDfh2I8AOl9byUOlc9FZnsIRFoLRmmxZ.jpg
Pobierz@kativszek: Rzymu szczerze nie polecam. Zabytki są co prawda cudowne, ale cała reszta jest masakryczna. Polecam za to z całego serca Amsterdam w maju-poezja dla oczu i duszy.
źródło: comment_OBKJnIJkWxH6sMhXZWqm2LLJDQm3HUzL.jpg
Pobierzźródło: comment_TsoLZQPThbeh01kIF6vGTHxGtB5hTktE.jpg
Pobierz