Aktywne Wpisy
zawisztheblack +339
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
Castellano +171
banknot 500zł jest w obiegu od 2017 roku
jeszcze w życiu go nie wdziałem xD
jeszcze w życiu go nie wdziałem xD

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Skoro na drugiej lekcji mieli wyjść do CK, to Twoim zdaniem mieli siedzieć i czekać aż zacznie się trzecia lekcja, bo być może ktoś jeszcze przyjdzie na zajęcia?
@Panpieniedzminiesra: Nie, mieli poinformować mnie telefonicznie o sytuacji i bym wysłał dziecko wcześniej do szkoły, ale zapomniało im się że jest taki jeden co nie chodzi na religię.
@Delus: Gdybym wiedział o filmie, albo syn to by poszedł - gdzie tu moja wina?
@strfkr: Prawda jest jaka jest, jestem po pedagogice i wiem z jakim dzieckiem mam do czynienia. To, że będę pisał o nim geniusz nie zrobi z niego geniusza. Głupi nie jest - przeciętny taki imo.
To jak niby ty miałeś się o tym dowiedzieć wcześniej, takie decyzje w szkołach często zapadają z godziny na godzinę
źródło: comment_tKPIxZQDoGDu62oVRUuDSddnGw1XuHvJ.gif
Pobierz@Abaddon_Profanator: Mamy, i nie było tam informacji o tym wyjściu do kina. Specjalnie do żony dzwoniłem by mi to potwierdziła i że ślepy nie jestem.
@Soojin21: Było tydzień temu. Teraz mam urlop dwa dni dzięki #kubica. Śledziłem dziś jego treningi i świętowałem 8 lat czekania na powrót mojego ulubionego sportowca.