Wpis z mikrobloga

Skoro na drugiej lekcji mieli wyjść do CK, to Twoim zdaniem mieli siedzieć i czekać aż zacznie się trzecia lekcja, bo być może ktoś jeszcze przyjdzie na zajęcia?

@Panpieniedzminiesra: Nie, mieli poinformować mnie telefonicznie o sytuacji i bym wysłał dziecko wcześniej do szkoły, ale zapomniało im się że jest taki jeden co nie chodzi na religię.
  • Odpowiedz
dobrze dzieciaka podsumowałeś na koniec xD

@strfkr: Prawda jest jaka jest, jestem po pedagogice i wiem z jakim dzieckiem mam do czynienia. To, że będę pisał o nim geniusz nie zrobi z niego geniusza. Głupi nie jest - przeciętny taki imo.
  • Odpowiedz
To szkoła ma obowiązek powiadomić o jakichkolwiek zmianach w planie, tym bardziej jak tyczy się to każdego ucznia a nie tylko tych którzy uczęszczają na religie.
  • Odpowiedz
  • 7
- no bo dowiedzieli się o tym na religii na której mnie nie było i gdy przyszedłem już poszli z siostrą katechetką

To jak niby ty miałeś się o tym dowiedzieć wcześniej, takie decyzje w szkołach często zapadają z godziny na godzinę
  • Odpowiedz
a twoje dziecko nie jest chore teraz,że na L4 siedzisz?

@Soojin21: Było tydzień temu. Teraz mam urlop dwa dni dzięki #kubica. Śledziłem dziś jego treningi i świętowałem 8 lat czekania na powrót mojego ulubionego sportowca.
  • Odpowiedz