Aktywne Wpisy

lunaexoriens +70
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: image
Pobierz
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.

Świeża historia z przed chwili. Ale od początku. Mój syn ma teraz nowy plan lekcji, gdzie religię włożono mu pomiędzy inne zajęcia. Dziś miał pierwszą lekcję odwołaną, a drugą była właśnie religia, na którą oczywiście nie poszedł. Młodszy wrócił godzinę temu do domu i mi mówi
- nie miałem też WFu i matematyki
- dlaczego - pytam
- no bo klasa poszła do Centrum Kultury na film (nie katolicki, jakiś edukacyjny z programu nauczania)
- a Ty dlaczego nie poszedłeś
- no bo dowiedzieli się o tym na religii na której mnie nie było i gdy przyszedłem już poszli z siostrą katechetką
Telefon do wychowawczyni już wykonałem, na wtorek mam spotkanie w sprawie dyskryminowania i pomijania mojego syna w procesie edukacji, oraz doprowadzania do jego alienacji na tle reszty klasy. Pismo do Kuratorium (w którym opiszę więcej podobnych sytuacji) wyślę w poniedziałek i dam jej kopię na spotkaniu. Prawdopodobnie przeniosę syna do innej klasy lub nawet szkoły. Co ma raczej mało wspólnego z religią, a z wyjątkowo niskim poziomem jego klasy, jest tam najlepszym uczniem, a siedzę z nim codziennie powtarzając materiał, pomagając w zadaniach domowych itd i wiem, że geniusz z niego nie będzie raczej, typ średniaka imo.
#bekazkatoli #zalesie #dzieci #edukacja #podbaza #bekaznauczycieli
Ja bym z dzieckiem jeszcze pogadał, może zapomniał, a może sobie wykombinował jak do tego kina nie iść.
Komentarz usunięty przez autora
Twojego na pewno.
ale za ten post szanuje, jedziesz z coorvami
@lakukaracza_: to żeś teraz dowalił :D Przecież przy twojej aktywności na samym wykopie, nie ma możliwości abyś dziecku poświęcił kilka minut dziennie. ...jeśli w ogóle masz dzieci. ...jeśli w ogóle ta historia jest prawdziwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)