Aktywne Wpisy
zawisztheblack +339
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
Castellano +171
banknot 500zł jest w obiegu od 2017 roku
jeszcze w życiu go nie wdziałem xD
jeszcze w życiu go nie wdziałem xD

@ZdolnyAleLeniwy: xDDDDDDDDDDDDD bo co ludzie powiedzom xD
@lakukaracza_: Znowu ona myśli za debila.
Od pamiętania o wszystkich są koledzy. Ciekawe dlaczego twój dzieciak ich nie ma?
niechodzenie na religie niechodzeniem na religie. Popieram i sam bym nie chodził gdybym miał jeszcze raz iść do szkoły, ale nie pomyślałeś może, że takim buntowniczym nastawieniem robisz swojemu synowi pod górkę? Miał bonusowy dzień wolny, a Ty będziesz z tego kręcił aferę w walce o swoje przekonania. Przeniesiesz go do innej szkoły, a potem po kolejnym incydencie do innej i iak dalej? Moja mama była taką wojowniczką jak chodziłem
@lakukaracza_: Nie kończyłeś filozofii? Chyba, że tam jest specjalizacja pedagogiczna
@lakukaracza_: No tak... Ale tobie nie przeszkadza zrywanie ogłoszeń parafialnych dla osób których to interesuje i chwalenie się w tym w necie jakim to jest się dzbanem.
Sorry ale jak jescze na początku przyjemne się ciebie czytalo t teraz mocno ci o------o i stałeś się tak samo skrajny jak osoby z którymi walczysz.
Gardzę wszystkimi polskimi śmieciamo co biorą śluby kościelne, chrzczą gówniaki itd. a twierdzą że są niewierzący, już gorszym podudziem nie da się być