Aktywne Wpisy
CandyToy +1169
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +51
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
Komentarz usunięty przez moderatora
@4kroki:
Nie ma czegoś takiego jak mowa nienawiści. Nie da się w normalnym świecie czegoś takiego zdefiniować prawnie, więc nie ma takie gówno racji bytu.
xD bardzo proszę o cytat. Bardzo proszę.
Nie, ten obrazek to #humorobrazkowy, a nie merytoryczny argument.
Ciekawi mnie, w jaki sposób ktoś chciałby w sposób merytoryczny zestawić w jednym szeregu prawa fizyki i ustanowione przez ludzkość normy moralne, obyczajowe, etyczne czy prawne. Pomijając już średnio śmieszny obrazek.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mowa_nienawi%C5%9Bci
Wspieram muzykę prócz dubstepu
Wspieram medycynę prócz homeopatii
Tam nie ma ani słowa o mowie nienawiści xD.
Akurat interpretowanie na korzyść rzekomej "ofiary" to domena lewicy xD i proszę mi takich niskich zachowań nie przypisywać, bo się brzydzę.
Co to ma wspólnego z "mową nienawiści"? xD
wspieram naukę, prócz ewolucji,
lubię lody, prócz truskawkowych,
wspieram wolność, prócz aborcji,
wspieram wolny rynek, prócz sprzedawania gorszych produktów na rynku polskim,
wspieram Kościół, prócz papieża Franciszka
wspieram życie, prócz innych zwierząt i morderców
Wpisujcie miasta