Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +176
Sebastix +136
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

Moje miasto żyje teraz wydarzeniem, jakim jest ciężkie pobicie chłopaka.
Sytuacja wygląda tak. Nie zawsze w weekend chce się iść na imprezę, więc chłopaki w tym dwóch moich kolegów wybrało się na parking marketu żeby pokopać sobie piłkę. Sobota wieczór godzina 23 - wpada na parking czterech typyla. Jednemu przystawiają do głowy pistolet na co2, drugi kijem bejsbolowym uderza w głowę niewinnego chłopaka,ale najpierw zadaje pytanie czy ma jakiś problem. Ten chłopak zmarł wczoraj, jeszcze 2 tygodnie temu pilismy razem piwko i rozmawialiśmy o sprzedaży samochodów, i co można następnego kupić.
Młody chłopak kształcący się na architekta musiał zginąć bo jakiś rycerz ortalionu miał do niego problem.
#zalesie #patologiazewsi #s---------x #news
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_B7H4JdqTSQMtZSkEIaB5b8F1fCPC0ULE.jpg
PobierzMoja dzielnica jest w miarę spokojna, ale w niektóre rejony miasta po nocy to bym się na pewno nie wybrał.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
są do policyjnych furgonetek, a następnie w aresztach przez kilka dni torturowani.
a następnie przez kilkanaście miesięcy przetrzymywani.
a jeśli ktoś nie przeżyje, oznacza to że miał "niekontrolowaną" padaczke.