Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Pon: WL:77,5kgx6, podciaganie 4x6 nachwyt, ohp 45x6, Młotkowe wyciskanie hantli na skosie 20x8, 20kg bic x11
Wt: Siady: ostatnia seria 90x3 (1/2 pow. w zapasie), ostatnia seria ciagow 97,5x6, lydy
Dzisiaj: skos góra hantle: 26x10, 4 serie podciagania neutralnego, wznosy na bareczki 10kgx10, francuz 30x9 (faza ekscentryczna 4sek), bicek hantlami 9x12
Jutro:siady 80-85 na wieksza ilosc powtorzen, ciagi, wykroki i lydy
Póki co rezygnuję z wiosła, bo przez nie czuje trochę kolano.
Może na zdjęciu nie widać, ale ostatnio coraz bardziej wychodzą mi żyły- bardzo fajne uczucie.
Moje przykładowe 3k kcal
śniadanie: 2 kromki chleba żytniego ze słonecznikiem, kabanos 42g, 3 jaja, 10g masła, ser żółty 50g) obiad: 130g makaronu, 4g oliwy, 250g mięsa mielonego z szynki chudego, na przekąskę 100g cornflejks i dwa jablka, kolacja to szejk: banan 115g, wpc 30g, twarog poltlusty 250g, jugurt nat 200g. (3k kcal, 200g bialka, 96g tluszczow, 335g wegli)
Jaką masz intensywność treningową? ile i jaki czas w ciągu tygodnia?
O obiad pytałem bo ja w dwa dni o----------m 1,5kg indyka samego xD mam 95kg wagi i ni c---a nie mogę dobić do 100.
@picasssss1: nigdy nie mialem i nie bede mial pewnie duzych ramion (glownie pewnie przez chudy kosciec), w szczycie formy, gdzie wazylem ok 86-87 mialem niecale 40, a tez praktycznie nie robilem nic na bica (maks 2 serie w tygodniu)
4 czasem 5 serii (glowne cwiczenia) po 6 powtorzen, albo po 10-12 (chociaz to tez roznie
Nie, jedynie na oko. Wczesniej jak chodzilem troche na trojboj to przy zmianie objetosci sila zaczela mi zajebiscie rosnac i po niedługim czasie sie zbugowalem xd
@kolekcjoner_przeterminowanych_memow: <3