@serczi: miałem w podstawówce bardzo podobną sytuację, z tym, że kolega wyłączył komputer (jeden jedyny, na którym zajęcia miała cała klasa) przytrzymując "power", nauczycielka mało go nie zabiła :^ jak to tak, przecież nie pokazało się „można teraz bezpiecznie wyłączyć komputer”
@gfgfgfa: U nas dodatkowo były kraty w oknach, dla niepoznaki pomalowane na kolor elewacji budynku, ale i tak z zewnątrz wyglądało to jak jakaś izolatka. xD
@AshesOfTheSun: Akurat ta akcja z Urbanem wryła mi się w pamięć na tyle, że teraz, kiedy słyszę o "graniu na komputerze", to w głowie pojawia mi się Urban odpieprzający swoje dzikie harce przed klawiaturą. ( ͡°͜ʖ͡°)
@serczi: a ja ciągle nie mogłem zapamiętać, co włączamy (i gasimy) najpierw. monitor czy komputer (zwany przez niektórych stacją). podobno pomylenie kolejności groziło zepsuciem. ..stres był...
"Kto ma komputer w domu"
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AshesOfTheSun: Akurat ta akcja z Urbanem wryła mi się w pamięć na tyle, że teraz, kiedy słyszę o "graniu na komputerze", to w głowie pojawia mi się Urban odpieprzający swoje dzikie harce przed klawiaturą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mega-ubogi-czlowiek: nie możesz po prostu powiedzieć że usb, tylko ja musze szukać tego w internetach? ;_;
podobno pomylenie kolejności groziło zepsuciem.
..stres był...