@serczi mi kumpel chciał przyśmieszkować i przyłączył napięcie(?) na zasilaczu jak odszedłem od kompa, jak jebło to się prawie firanka zapaliła a babeczce tak szczena opadała że się cała zaśliniła ( ͡°͜ʖ͡°)
@serczi: U mnie pierwsze lekcje informatyki wyglądały niemal identycznie. Zanim w ogóle wpuszczono nas do sali informatycznej, mieliśmy zwykłą lekcję teoretyczną, bodajże w sali do polskiego. Nauczycielka matematyki rozrysowała na tablicy "schemat" panelu przedniego obudowy i zaczęła objaśniać. "Tu mamy przyyycisk połer, tak się nazywa, bo służy do włańczania komputera. Obok niego jest lampka, która też się nazywa połer, ale ona z kolei świeci na zielono. To znaczy, że komputer
@m4kb0l: W moim przypadku to nie jest pasta. Jakoś tak już mam, że kiedy chcę coś opisać, to wychodzi mi z tego pasta. ( ͡°͜ʖ͡°) To faktycznie tak wyglądało - istniała pani nauczycielka ucząca jednocześnie matematyki i informatyki, istniała sala zabezpieczona jak skarbiec bankowy, istniał także Urban, który "grał na komputerze".
@serczi: U nas z salą informatyczną były takie jaja, że jakieś 2-3 miesiące po zakupie nowego sprzętu komputerowego (wypasione, 15-calowe flatrony, potężne 64mb ramu), był włam do szkoły. Wszystko zajumali. A najlepsze, że kilka miesięcy potem na osiedlu rodzina powiązana z panem informatykiem otworzyła kawiarenkę internetową. Do dziś mnie dziwi, że nikt nie skojarzył faktów. :) #truestory
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@mega-ubogi-czlowiek: Ale to nie reset tylko inne urządzenie wejścia.
źródło: comment_s9NxOkt9bIDGaVlfk376L8NwcmfRk5QB.jpg
Pobierz