Aktywne Wpisy

elo_kebab +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +78
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

Gdzie mogę znaleźć jakieś informacje na temat tego jak poprawić wyniki w Płaskiej, OHP, MC i siadzie?
Nie mam tu na myśli samej techniki tylko bardziej informację na temat ćwiczeń w których progresowanie wpływa na poprawę wyniku w bojach.
Np: Poprawa wyniku w pompkach na poręczach = lepszy wynik na płaskiej itd.
Dobrze kombinuję?
Jest coś takiego?
#mikrokoksy
@MartwyGoryl: odkąd na triceps robię WYŁĄCZNIE wyciskanie wąsko, płaska podskoczyła mi o 7 kg po kilku miesiącach stagnacji.
Na wyniki w MC ma wpływ siad, do siadu, tak jak kolega pisał - ass to grass i pauzy
@biesy: Nic takiego nie pisałem ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Poza tym kąty w jakich pracują mięśnie są mega niespecyficzne do siebie.
We front squacie kolano jest bardzo zgięte, biodro mało.
W martwym ciągu biodro jest bardzo zgięte a kolano mało. Nawet biorąc na tapetę sumo, front squat jest bardzo niespecyficzny.
Dla sredniozaawansowanego wydaje mi sie ze taki uklad jest fajnym punktem wyjscia.
nie wszystkie ćwiczenia trzeba też robić pod odpowiednim kątem. wiem, że siła jest specyficzna dla
@bst: Ale ładnie się uzupełniają w porównaniu z czym? Wszyscy walą taką samą bazę, więc jak można powiedzieć że ćwiczenie X działa lepiej, niż ćwiczenie Y? Gotowce z neta mogą być dla kogoś optymalne jedynie przez przypadek, jeśli mówimy o trójboju.
no nie jest bez sensu. front jest z reguły lżejszy, jeżeli ktoś chce używać mniej ciężaru z określonego powodu, to jest okej opcja. wiem, że są inne, po prostu taka jest cecha tego ćwiczenia.