@Altru: należałoby dodać obrazek z girami wyciągniętymi na sąsiedni fotel przez młodsze różowe paski i drugi z kładzeniem torebek na osobne siedzenia przez starsze.
@Altru: przykro mi, że nie jestem manletem poniżej 185cm i bardzo chciałbym normalnie trzymać nogi w mpk, ale najwidoczniej projektowane były one dla krasnali.
@Altru: akurat manspreading to realny problem, panowie się rozkraczają więcej niż to potrzeba, myślę że to coś w stylu psów próbujących oznaczyć drzewo jak najwyżej ( ͡°͜ʖ͡°)
tak, wiem że mogę poprosić o uszanowanie mojej przestrzeni osobistej i to regularnie robię, tylko w-----a mnie to, bo nie powinienem o coś takiego się dopominać
przykro mi, że nie jestem manletem poniżej 185cm i bardzo chciałbym normalnie trzymać nogi w mpk, ale najwidoczniej projektowane były one dla krasnali.
@SpookySkele: stój lub siadaj przy przejściu, mała ilość dostępnego miejsca nie usprawiedliwia Cię do wchodzenia w czyjąś przestrzeń osobistą
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: comment_x4fSL2wGgGTsjdER018nGohXdEbdUuIi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_f6BNAp8AYi24e5sQ9oUD9i6GoT0UC32u.jpg
Pobierztak, wiem że mogę poprosić o uszanowanie mojej przestrzeni osobistej i to regularnie robię, tylko w-----a mnie to, bo nie powinienem o coś takiego się dopominać
@SpookySkele: stój lub siadaj przy przejściu, mała ilość dostępnego miejsca nie usprawiedliwia Cię do wchodzenia w czyjąś przestrzeń osobistą
Komentarz usunięty przez autora