Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania Ty jej po prostu nie kochasz. Jak się kogoś szczerze kocha to bilans zysków i strat z takiego skakania w bok jest bardziej niż oczywisty.
S--s nie jest aż tak super ważny w życiu, nie słyszałam o nikim kto by powiedział, że czuje się spełniony w życiu bo zaliczył wiele kobiet/facetow:D satysfakcja mija po godzinie. Rodzina, miłość, pasje- to daje prawdziwe spełnienie jeśli dzieli się to z właściwymi osobami.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Czlowieku, nie warto niszczyc rodziny dla chwili zabawy u boku innej kobiety. Lepiej moze sprobujcie porozmawiac szczerze, wez sie w garsc, zrob kolacje, przypomnij sobie jakiej muzyki lubiliscie razem sluchac, jakie winko pic, jesli wczesniej nie mieliscie tendencji do spedzenia takiego wieczoru i wspolnego miziania sie, bez od razu nadzieji na jakies wygibasy w wyrku, to po prostu posiedzcie, nacieszcie sie soba, poprzytulajcie. Spojrz na swoja zone z tej
  • Odpowiedz
Zacznij sie rozwijac, bo stoisz.... Brak Ci nowego bodzca..... Masz osobe, ktora Ciebie kocha, a Ty o----------z jakies z-----e numery.
  • Odpowiedz
Po przeczytaniu wielu wpisów typu..."Wy nie rozumiecie że chłop potrzebuje rozrywki w życiu"dochodzę do wniosku, że w Polsce antykoncepcja powinna być obowiązkowa, a dzieci tylko na receptę.
Może nie było by tylu podobnie myślących.
Jeżeli wasze genitalia myślą za was, życzę powodzenia.
  • Odpowiedz
Ja to zawsze jak mam chęć na inną, to idę do kwiaciarni i kupuję żonie kwiaty. Tak na przeprosiny ale jej mówię, że bez okazji, bo w sumie nie wie o czym pomyślałem.

@AnonimoweMirkoWyznania: o ajk gnije XD doszedłeś do etapu pantofla w którym przepraszasz za to o czym pomyślaleś został ci już tylko jeden do pełnego s----------a xD przepraszanie za to co ona pomyslala xD
  • Odpowiedz