Aktywne Wpisy

fornson23 +59
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz
lecoffe +30
Mirki, co tam dzisiaj na skórce? U mnie wleciał absolutny banger i dzieło skończone, top 1 zarówno na wykopie jak i w realnym świecie, zapach nie mający przeciwników - Xerjoff Naxos. A wy czym sie dzisiaj raczycie w ten jakże ciepły środek tygodnia?
#perfumy
#perfumy
źródło: 1000047901
Pobierz

@Justycjariusz: Kto powiedział, że nikt? On powinien zapłacić. Jeśli jest uznawany za bezrobotnego jako ksiądz, to powinien znaleźć pracę albo do więzienia.
Nie rozumiesz, albo udajesz że nie rozumiesz tego przepisu. Jak mamy kradzież środków pieniężnych przez pracownika banku przy wykorzystaniu dokumentów uzyskanych w trakcie obsługi klient to chyba
@Justycjariusz: jakby tak było to bym zrozumiał, prawda? Sam sobie co chwila przeczysz :-)
@wioslarz-umyslow: Co za człowiek xDD. Czego tutaj nie rozumiesz? Nie czytasz ze zrozumieniem i jesteś irytująco uparty. Najgorsze połączenie jakie może być. I wołaj tchórzu jak dalej coś do mnie piszesz.
Komentarz usunięty przez autora
Michałkiewicz to przygłup, który po prostu na tle tej prawicowej hołoty wygląda troche lepiej.
Sam się na to złapałem na początku. Z Michalkiewiczem jest o tyle trudno, że (jak wielu podobnych) zgrabnie przeplata fakty ze swoimi urojeniami a wtedy dla amatora mojego pokroju ciężko wyłapać co jest co.
O ile od biedy mógłbym go jeszcze z kiedyś z ciekawości posłuchać (tylko z ciekawości) to po kabarecie z klerem po prostu nie dam