Wpis z mikrobloga

Absurdalne jest to co napisałaś. To nikt ma nie płacić bo facet jest kryty przez kościelną strukturę w której rzekomo nic nie zarabia?

@Justycjariusz: Kto powiedział, że nikt? On powinien zapłacić. Jeśli jest uznawany za bezrobotnego jako ksiądz, to powinien znaleźć pracę albo do więzienia.

A kto go przyjął jako księdza, wykształcił i skierował do tej dziury żeby gwałcił małe
  • Odpowiedz
@wioslarz-umyslow: Dalej nie przeczytałeś ze zrozumieniem, także dyskutuje na takim poziomie jaki prezentujesz. Nie mam cierpliwości dla głupców, którzy krążą wokół semantyki bo w szkole nie nauczono ich jak czytać zdania.

KK kazał mu gwałcić dziewczynę? Jeśli nie, to jest zwolniony z odpowiedzialności.

Nie rozumiesz, albo udajesz że nie rozumiesz tego przepisu. Jak mamy kradzież środków pieniężnych przez pracownika banku przy wykorzystaniu dokumentów uzyskanych w trakcie obsługi klient to chyba
  • Odpowiedz
@wioslarz-umyslow: I ponownie meandry twojego umysłu podążają ścieżkami które dla ludzi potrafiących posługiwać się językiem polskim są niezgłębione. Jak nie chcesz się przyznać, że kompromitująco przypisałeś mi coś czego nie napisałem to najlepiej po prostu stąd zniknij i skończ się udzielać, do jutra ludzie zapomną o twojej głupocie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Choćby dostała na własność Malediwy to z pewnością wolałaby po prostu nie przeżyć tego co przeżyła, w tym kontekście każda kompensata jest skromna. Nie jest to żadna polemika z decyzją sądu co do stricte wysokości odszkodowania.

@wioslarz-umyslow: Co za człowiek xDD. Czego tutaj nie rozumiesz? Nie czytasz ze zrozumieniem i jesteś irytująco uparty. Najgorsze połączenie jakie może być. I wołaj tchórzu jak dalej coś do mnie piszesz.
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: lubię dalej Michalkiewicza ma dobre teorie spiskowe a może nawet któreś są prawdziwe. Prawda jest taka że nie wiem czemu ludzie ale słuchacie kogoś i 1 rzecz może to przekreślić. Starzy ludzie są szurnięci czasem mają rację czasem nie. Ja jego punkt widzenia rozumiem i sam uważam że ma rację bo sąd nie powinien dać takiego wyroku. Gdyby ten ksiądz był bogaty to oczywiście że zabrać mu wszystko i
  • Odpowiedz
@Justycjariusz to chyba chodzi o to ze ubezpieczenie ma wyplacic kto inny. I dopiero to pociaga ryzyko ze nagle tvn bedzie musial placic miliony za durczoka (chyba ze juz zaplacil bo nie sledzilem tej sprawy) sejm za lyzwinskiego itd itd.
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji "Był po prostu pewny siebie co wielu ludzi utożsamia z posiadaniem racji/inteligencji"

Sam się na to złapałem na początku. Z Michalkiewiczem jest o tyle trudno, że (jak wielu podobnych) zgrabnie przeplata fakty ze swoimi urojeniami a wtedy dla amatora mojego pokroju ciężko wyłapać co jest co.
O ile od biedy mógłbym go jeszcze z kiedyś z ciekawości posłuchać (tylko z ciekawości) to po kabarecie z klerem po prostu nie dam
  • Odpowiedz