Wpis z mikrobloga

@Justycjariusz czyli nie nazwał jej k---ą.

Posłuchaj, nie popieram tego, co powiedział Michalkiewicz (choć rozumiem przesłanie), ale jawnie kłamiąc nie poprawiasz sytuacji. Łganiem się brzydzę, tak jak i wszyscy rozumni ludzie. Jeśli chcesz Michalkiewicza (słusznie) krytykować, to rób to rozsądnie i z klasą, a nie jak prostak chcący bić pianę.
  • Odpowiedz
Michalkiewicz nigdy nie był wybitnie inteligentny ani warty uwagi. Był po prostu pewny siebie co wielu ludzi utożsamia z posiadaniem racji/inteligencji. Czy jesteś w stanie podać jego choć jedną myśl wartą uwagi?

@ZaplutyKarzelReakcji: ja jestem w stanie podać np. to wideo:

Państwowe emerytury? To nie jest chrześcijańskie rozwiązanie! - Stanisław Michalkiewicz
SpokojnyLudzik - > Michalkiewicz nigdy nie był wybitnie inteligentny ani warty uwagi....
  • Odpowiedz
@Justycjariusz: ja uważam go za najlepszego obecnie publicystę w PL. Jest niezwykle bystry i przewidyjacy. Co nie znaczy, że we wszystkim ma rację. Tu akurat popłynął. Przykro, ale moim zdaniem nawet taka wyjątkowo żenująca opinia nie dyskwalifikuje go jako osoby i komentatora.
  • Odpowiedz
@camilio: Marek Migalski, Bogusław Chrabota, Anna Wojda i uwielbiam jeszcze jednego z tego grubszego z Rzepy, który często pisuje w części historycznej. Lubię też poczytać Balcerowicza.

Czytam wielu, ale niestety nie pamiętam nazwisk. Postaram się ich teraz zapamiętać.
  • Odpowiedz