Wpis z mikrobloga

Gdzie kupię jakiś fajny koc dla różowej? W 100%,z poliestru będzie ciepły? Są gdzies jakieś promocje? Widziałem w home and you ten ponny koc wygląda nieźle ale kosztuje aż 170zl i chyba będzie gubil włoski. Różowe macie pomysł? A może coś z wełny? Tylko nie wiem gdzie szukać. W #warszawa coś znajdę? #koc #rozowepaski
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OzaweNakashi: @zolwixx: Nie dość, że to już dawno temu było w Sinsay, to w dodatku wyprzedało się w sekundzie! Nawet jak strona dawała info, że w jakimś sklepie jest dostępne stacjonarnie to na miejscu się okazywało, że już od dawna tego nie ma i że znikły w chwili gdy sie pojawiły :D więc na te chomiki to już szansy bankowo nie ma :D
  • Odpowiedz
@wielkanoc: w mojej dziurze różowa wersja była dostępna przynajmniej kilka (-nascie) dni, szare zniknęły w 2 dni odkąd je zauważyłem. Liczyłem, że pojawią się jeszcze, bo każdy chce chomika ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@zolwixx: Z tego co kojarzę, to Sinsay raczej nigdy swoich "gadżetów" nie powtarza...Jak coś zniknie to już nie wraca. Wszystko tam jest jednorazowe niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz