Wpis z mikrobloga

Mircy zdaniem waszym warte są coś perfumy w cenie 70-100 zł, takie dostępne w każdym rossmannie? Jeśli tak, to czy możecie polecić jakąś markę wartą obwąchania? Kupowałem sobie kiedyś mexxy czarne, w sumie spoko były, chociaż zapach mi się już trochę "przejadł". Szukać innego koloru mexxów, czy innej marki?
Wiem, lepiej dołożyć 1000zł i kupić coś porządnego, ale na razie wystarczą mi takie max do stówy ;p

#perfumy #pytaniedoniebieskichpaskow i trochę #modameska?
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CommanderStrax: wybierz się do sephory/douglasa też, za 100 zł możesz przecież mieć m.in. perfumy od bentley czy lalique. No i jak będziesz w lidlu to zobacz sobie x-bolta za 11 zł, baaaaardzo dobry klon pewnych popularnych perfum z niemieckiego domu mody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
hmm, te firmy kojarzone z markami samochodów jakoś zawsze wydawały mi się kiczowate i omijałem, ale jak polecacie to się im bliżej przyjrzę, dzięki

@CommanderStrax: Sprawdź Bentley'e - świetne zapachy za małe pieniądze
  • Odpowiedz
@CommanderStrax: Ja na Twoim miejscu bym zamówił z zaufanych perfumerii internetowych bo taniej i większy wybór. W tym przedziale cenowym dostaniesz sporo dobrych pachnideł takich jak: coty aspen, calvin klein obsession/ obsession night/ one, davidoff zino/hot water/cool water/adventure, wszystkie jaguary, mercedes benz cologne, lalique equus/encre noire/encre noire sports, black touch od franka oliviera, burberry london/the beats, bentley for men (wersja intense spokojnie do dostania za 105cbl). W sklepie ZARA też
  • Odpowiedz
@CommanderStrax: Przecież do 100zł jest tego masa. Do tego przecież nie musisz kupować od razu całych flakonów 100ml i wystarczy na próbę 20ml jakiejś odlewki. Nie bywam w Rossmannie więc nie wiem co tam mają.
Na szybko do 100zł:
Lalique Encre Noire/Extreme/Sport
Lalique White
Ferarri Bright Neroli
Ferrari
  • Odpowiedz