Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Gehek: teoretycznie powinno im zależeć żeby wykryć sprawcę bo wtedy jego ubezpieczenie zapłaci. Tak czy siak dziewczynie premium pójdzie w górę
  • Odpowiedz
A to zastał mój sąsiad jak się obudził o 6 rano jak miał jechać do pracy. Jakiś nawalony koleś jechał busem i uderzył w jego auto po czym uciekał 3km z rozwalonym kołem prosto do swojego domu . Sąsiad jechał po śladach i go znalazł razem z policja. Ale sprawę oddali ubezpieczycielowi 6k£ zniszczeń .
itsfaki - A to zastał mój sąsiad jak się obudził o 6 rano jak miał jechać do pracy. J...

źródło: comment_j9nBixpAhfcUJb4f5K3l86lvxI6lIf4v.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mamut100: No dobra jakiegoś. Najbidniejsza A klasa chyba 90 cos. Wiadomo, ze nikt nie bierze najubozszej z najslabszym silnikiem. Wiec licz srednio 120k za najnizsza klase merca. To i tak wychodzi ci rata rzedu 2k brutto (zakladajac 3 letni okres i wplate ok 40%) ;) wkurza mnie teoria "a wzial w leasing to jak za darmo". Placisz co miesiac 2k, wiec zarabiajac troche powyzej sredniej krajowej (srednia to ile teraz
  • Odpowiedz
  • 0
@anenya wygląda jakby cofając hakiem wbił się w chłodnice/grill i wyjeżdżając wyrwal całość razem.

Może jakimś ramem srt by nie poczuł lub innym dużym głośnym pickupem.
  • Odpowiedz
Kolega miał podobną sprawę na parkingu pod supermarketem. Było nagranie z kamery, byli świadkowie, a mimo to sprawa ciągnęła się dobre pół roku, cały czas bez 100% nadziei na pozytywne zakończenie. Powód: sprawca był cyganem, nieuchwytnym w miejscu zameldowania.
  • Odpowiedz
@SADhonda: znajomem pod lidlem podobnie rozwalił gość tirem. Wyjeżdżając zadał sie przy skręcie i ta belka na końcu naczepy zahaczyła jego zderzak i wyrwała. Gość pojechał dalej.
  • Odpowiedz