Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +42
Wczoraj zwolniłem trzecią sprzątaczke w ciągu roku i jestem lekko załamany jak wygląda ta branża. Pierwsza kradła mi a-----l z barku i kase z portfela gdy zostawiłem go specjalnie na widoku. Nagrałem ją ukrytą kamerą i zwolniłem. Druga miała coś ostro nie tak z banią, bo potrafiła głośno komentować sytuacje zastaną w pomieszczeniu np. Wchodziła do kuchni i mówiła „ja p------e, ale syf” żadnego wielkiego syfu nie było, normalna kuchnia do ogarniecia

jest 6 rano w niedziele, dlaczego nie śpicie?

#hearthstone
źródło: comment_S0S5VVGn9nIrvhCQX8IeYA9ieZjkK0XF.jpg
PobierzBlizzard wypuszcza takie niedorzeczne karty, a później będzie odsyłał legendy takie jak Malygos do Hall of Fame.
Exodia mage OP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za 7 many nic w danym momencie nie robisz.
Barnabus chociaż 8/8 wystawial.
Questa masz zawsze na rece, wiec barnabusa zawsze bedziesz mogl zagrac wczesnie.
To może byc w ostatnich 10 kartach i
@Ozianin:
Shudderwock
Pokazana karta nie dość, że jest wolna, to ma duży downside polegający na szczęściu w dobieraniu, tak samo jak quest druida (który trafia na rękę startową, a sam druid ma z trzy
@dante60-3: Tak samo jak żadna z powyższych nie robi ABSOLUTNIE NIC sama z siebie. Na tym polegają combo decki.
@Ozianin: Zakładam się z każdym, że będzie co najmniej jeden deck w tier1,2 który będzie miał tą kartę. Trzeba być naiwnym, żeby nie widzieć potencjału w budowaniu decków wokół tego i to nawet nie musi być jedyny win condition,
@dante60-3: No czyli robia coś same z siebie, czy wymagają innych kart i nie robią nic same z siebie?
Bo w głowie masz to, że te karty wpływają na stół od razu po zagraniu, ale nie umiesz tego napisać i piszesz coś calkiem
za to znajdzie zastosowanie w granej juz exodii, czyli infinite fireballach. Bez znaczenia ile elementów combo ma się na ręce, zmniejszenie kosztu ktoregokolwiek jest mocne.
ale czy taki deck w ogole bedzie grany? jak na razie mage na portrecie jest zwyczajnie lepszy