Wpis z mikrobloga

@bersking: Jeśli już mamy dużo pieniędzy i chcemy wydawać tyle na ubrania, to trzeba po prostu poszukać. Ja osobiście szyłbym na miarę, krawcy mają w ofercie najlepsze tkaniny na świecie, które wcale nie kosztują dziesiątek tysięcy euro za metr kwadratowy (chociaż są i takie).

Jak nie stać na typowy bespoke (a mało osób stać jak się nie jest menagerem przynajmniej średniego szczebla) to są firmy takie jak np. Lanieri, które
  • Odpowiedz
@bersking: Ja tak tylko z głowy na szybko wrzuciłem, oddzielny wpis musiałby być większy, bo tych porządnych marek jest dużo więcej. Wszystko jest na google, trzeba tylko szukać no i chcieć ubierać się nie modnie, ale schludnie i z klasą :)
  • Odpowiedz
@Shatter: te kopanie zajęło mi 5min. Szanujmy się, ktoś kto ma konto na wykopie widzi większość memów przepływających przez polski internet a o tym duecie było dosyć głośno więc nawet jakbym chciał to ciężko byłoby mi uwierzyć, że nigdy nie widziałeś wpisu o tym z hehe inteligentnymi i głębokimi tekstami albo o tym co ma jakieś tam tatuaże
  • Odpowiedz